Blog Consido
![](https://consido.pl/wp-content/uploads/2024/04/brim-200-cm-4-300x169.jpg)
STÓŁ BRIM
Ten stół to nie tylko mebel, to centrum dowodzenia dla nowoczesnej przestrzeni pracy, gdzie design łączy się z technologią, zapewniając płynną i stylową pracę.
![](https://consido.pl/wp-content/uploads/2023/03/100-300x169.png)
Minimalistyczne i praktyczne akcesoria w miejscu pracy.
Naszym celem jest nie tylko dostarczenie pięknych i funkcjonalnych mebli, ale również zapewnienie naszym klientom pozytywnych doświadczeń i satysfakcji z procesu twórczego. Wierzymy, że każdy projekt jest podróżą kreatywną, w której współpracujemy z naszymi klientami, aby przekształcić ich marzenia w rzeczywistość.
![](https://consido.pl/wp-content/uploads/2023/05/11-300x200.png)
Jak wybrać idealne krzesło ergonomiczne zgodnie z najnowszymi wytycznymi Rozporządzenia Ministra Rodziny i Polityki Społecznej?
W Consido zdajemy sobie sprawę, że komfort i zdrowie pracowników biurowych są nadrzędne. W związku z nowym rozporządzeniem Ministra Rodziny i Polityki Społecznej z dnia
![](https://consido.pl/wp-content/uploads/2023/03/738279f3a6067dab0b416058de8fa47a-300x150.jpg)
Wykładzina wyciszająca przestrzeń biurową.
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jakie cuda może zdziałać wykładzina w twoim pomieszczeniu? To więcej niż tylko estetyczny dodatek do wnętrza. Dziś skupimy się na wyjątkowych
![Aranżacja open space](https://consido.pl/wp-content/uploads/2023/03/aranzacja-open-space-300x200.jpg)
Aranżacja open space – zasady tworzenia otwartej przestrzeni biurowej
Polskie normy urządzania otwartych przestrzeni biurowych Niższe koszty wynajmu, utrzymania i eksploatacji powierzchni, maksymalne wykorzystanie przestrzeni i bezpośrednia komunikacja między pracownikami – to te cechy
![Oryginalne fotele do kawiarni w nowoczesnym stylu](https://consido.pl/wp-content/uploads/2023/03/mable-do-kawiarni-1-300x145.jpg)
Fotele do kawiarni – oryginalne rozwiązania przyciągające gości
Bez względu na cel, w jakim odwiedza się kawiarnię, o tym, czy się w niej pozostanie, czy nie, decydują nie tylko zdolności baristy i kompetencje